Nieuws

 

  • Nieuwe medewerkers
  • Bekijk via onze website de resultaten naar een tandheelkundige behandeling.
  • Al kennis gemaakt met Glansje ? Uniek kinderprogramma voor kinderen van 0 t/m 10, volledig vergoedt door de zorgverzekeraar. Maak snel een afspraak voor uw kind(eren) om kennis te maken.
  • U kunt bij ons terecht voor alle tandheelkundige behandelingen.


Mondzorg Limburg - Roermond - Neer | Tandarts | Mondhygiëne | Gebitten | Implantaten
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Tandtechnicus

01-04-2022

Patrick van Lierop is een prothesetechnicus die ons laboratorium gaat versterken. Patrick is een specialist op gebied van protheses. Aangezien we alles in huis produceren en onze praktijk steeds drukker wordt met nieuwe patienten voor implantologie en protheses, is de hulp van Patrick een verademing. We wensen beide ontzettend veel werkplezier.


Mondhygieniste

01-04-2022

Per 1 april 2022 is ons team versterkt met twee nieuwe werknemers. Deneyse Jacobs versterkt ons team als mondhygieniste en zal werkzaam zijn op maandag, woensdag en vrijdag. Deynese heeft een jarenlange ervaring opgedaan in een angstkliniek waar zij voornamelijk kinderen en volwassenen met angst heeft gehjolpen. Wij weten zeker dat Deneyse een absolute toegevoegde waarde heeft binnen onze praktijk waar we nu dus ook angstpatienten kunnen gaan begeleiden.

 

 


Spoedpost Eindhoven

01-01-2022

Sinds 1 januari zijn wij met de spoeddiensten aangesloten bij de tandartsenpost Eindhoven. In geval van acute pijnklachten of trauma, wordt u doorverbonden naar Eindhoven. Klachten die kunnen wachten, door het nemen van pijnstilling, worden op reguliere werkdagen behandeld in onze eigen praktijk. De gehele kring, alle aangesloten tandartsen in de buurt, werken samen met deze spoedpost. Door de toenemende druk en last op tandartspraktijken is er gekozen voor deze samenwerking.


Bijzondere mijlpaal

11-06-2021

Een bijzondere mijlpaal!


Onze Piet zit dit jaar maar liefst 55 jaar in het vak. 
Deze vakman voert zijn werk nog iedere dag met passie en een glimlach uit. Het is dan ook geen verrassing dat hij van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt.
In 1993 is hij zijn eigen laboratorium begonnen waarin hij zich heeft gespecialiseerd in kroon- en brugwerk. Komt Piet je bekend voor? Dat zou heel goed kunnen! Hij is namelijk nog altijd werkzaam in onze praktijk in Neer.

Piet, gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal!


Anesthesie

22-03-2021

 

 

Afgelopen zaterdag heeft Tess deelgenomen aan de cursus "anesthesie". 
Dit heeft ze met succes behaald! 

 

Tess, van harte gefeliciteerd!


Spaarkaart kinderen

27-10-2020

• NIEUW •

Kom met uw kind(eren) elk half jaar op controle bij de tandarts.

Kinderen kunnen nu aan de hand van een stappenkaart sparen voor een uniek cadeau!

Bij de eerst volgende controle zal uw kind(eren) dé spaarkaart van ons ontvangen. Neem deze elke keer mee naar de tandarts als ze een afspraak hebben. Bij een goede mondhygiëne, kunnen ze een stempel ontvangen voor goed poetsen. Zodra de kaart vol is, zal er een leuk cadeautje voor ze klaar liggen!

Maak nu uw afspraak:
0475-211642


Tandartspraktijk Fleur overgenomen

05-06-2020

Overname Tandartspraktijk Fleur Heythuysen

Met trots mogen we u het heuglijke feit mededelen dat Mondzorg Limburg per 1 juni tandartspraktijk Fleur in Heythuysen aan de Biesstraat in Heythuysen heeft overgenomen. Per omgaande datum zal de praktijkvoortzetting plaatsvinden in de moderne praktijk van Mondzorg Limburg aan de Hoogstraat 23 te Neer. Op dit adres zullen patiënten bekende gezichten tegenkomen van tandartspraktijk Fleur. Mondzorg Limburg faciliteert alle facetten van tandheelkunde; algemene tandheelkunde, implantologie, mondhygiëne en prothetiek. Wij verwelkomen de patiënten van tandartspraktijk Fleur en verheugen ons op een mooie voortzetting.