Orthodontie

Iedereen weet dat met een regelmatig bezoek aan de tandarts, eventuele gebitsproblemen kunnen worden voorkomen.
Mocht onze tandarts bij een controle toch problemen signaleren, kan hij of zij u doorverwijzen naar een specialist.  Door twee keer per jaar naar de tandarts te gaan, zorgt u ervoor dat uw gebit in een uitstekende staat verkeert en blijft.

Voor kinderen bestaat er een speciaal opgezet kids plan, Gewoon Gaaf. Gewoon Gaaf is een preventie plan voor kinderen van 0 tot 18 jaar dat geheel onder de dekking van de zorgverzekering valt.
Clear Correct

 

Als u niet helemaal tevreden bent met uw lach, maar geen grote fan bent van metalen beugels, zijn clear aligners misschien iets voor u. Rechtere tanden zien er niet alleen beter uit; ze werken ook beter. Slecht uitgelijnde tanden kunnen de bijtfunctie verstoren, kunnen sneller slijten, zijn vatbaarder voor gaatjes en de mondhygiëne is moeilijker om bij te houden. En als u eenmaal een glimlach hebt waar u van houdt, laat u ook zien dat het zo is.

Informeer graag voor meer informatie.

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om weer een stralende lach op uw gezicht te toveren!

ClearCorrect (onzichtbare beugel) fase 1.

Hierbij willen we u kennis laten maken met ClearCorrect.

ClearCorrect is een onzichtbare beugel wat u makkelijk over uw eigen tanden plaats en kunt uitnemen.

Van uw eigen mondsituatie hangt af hoe veel fase er zullen plaats vinden bij u.

ClearCorrect (onzichtbare beugel) fase 2.

Eerder lieten we u al kennismaken met ClearCorrect. In ons filmpje zag u hoe de eerste onzichtbare beugels werden geplaats.

We zijn nu 5 weken verder en de volgende fase is gestart. U ziet dat er kunststof engagers (hulpdelen) worden geplaats die het verplaatsen en verdraaien van tanden en kiezen vereenvoudigen.

We zijn benieuwd naar de resultaten over 4 weken. Dan zal de patiënt zelf zijn ervaring delen tot nu toe!