Prothetiek

Voor een perfect passend kunstgebit, klikgebit of een vaste prothese staan de  klinisch prothese technici en implantologen voor u klaar. In ons eigen  laboratorium wordt uw gedeeltelijke of volledige kunstgebit, klikgebit, implantaat of andere prothese op maat gemaakt.

Is uw tandvlees pijnlijk en geïrriteerd? Heeft u moeite met praten of kauwen? Durft u niet meer te lachen uit angst dat uw kunstgebit eruit valt? Oftewel, heeft u problemen met uw kunstgebit? Dat is echt niet nodig, er zijn voldoende, passende oplossingen en alternatieven voor u!
Is uw gebit niet zo gezond en mist u een flink deel van uw eigen tanden of kiezen? Denkt u dan eens aan een kunstgebit. Ons land heeft meer dan 2 miljoen dragers van een kunstgebit, dus velen zijn u al voor gegaan.

Een kunstgebit, ook wel prothese genoemd, vervangt ontbrekende tanden en kiezen en u kunt deze zelf in en uit doen.

  • Bij een volledige prothese plaatsen we zowel in de onderkaak als in de bovenkaak een prothese. Het bovenste deel van de prothese heeft een gehemelteplaat, het deel dat de onderkaak omsluit heeft de vorm van een hoefijzer.
  • Veroorzaakt uw kunstgebit regelmatig pijn, zit het (te) los of is kauwen en/of praten lastig? Is uw tandvlees geïrriteerd of zit uw gebit zo los dat u niet meer durft te lachen? Met andere woorden; is uw kunstgebit aan vervanging toe? Dan kan een klikgebit een mooie oplossing zijn.
  • Een klikgebit is dé ideale en comfortabele oplossing voor bovenstaande klachten. En naast een klikgebit bestaat er ook een volledig vaste prothese op implantaten.